زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

وزارت بهداشت:فعلا نیازی به واکسیناسیون آبله میمون نیست

وزارت بهداشت:فعلا نیازی به واکسیناسیون آبله میمون نیست به گفته معاون بهداشت وزیر بهداشت بیماری آبله میمون میزان سرایت پذیری بالایی ندارد و در اثر تماس‌های خیلی نزدیک افراد با بیمار مبتلا به این عارضه مبتلا می شوند. در حال حاضر نیازی به انجام واکسیناسیون آبله میمون در کشور نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 16
کد خبر: ۱۴۷۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: بیماری آبله میمون میزان سرایت پذیری بالایی ندارد و افراد در اثر تماس‌های خیلی نزدیک با بیمار مبتلا به این عارضه مبتلا می شوند.
کمال حیدری گفت: بیماری آبله میمون میزان سرایت پذیری بالایی ندارد و در اثر تماس‌های خیلی نزدیک افراد با بیمار مبتلا به این عارضه مبتلا می شوند. در حال حاضر نیازی به انجام واکسیناسیون آبله میمون در کشور نیست. بررسی‌ها نشان می‌دهد، افرادی که واکسن آبله را تزریق کرده اند تا حدی نسبت به این بیماری مصون هستند.

به گفته وی بررسی‌ها نشان می‌دهد که علائم بیماری آبله میمون شبیه به کرونا است و مراقبت‌های سندرمیک لازم دارد. در کشور‌های منطقه فوت ناشی از این بیماری گزارش نشده است.

او افزود:دوره کمون بیماری آبله میمون پنج روز است . با توجه به اینکه فرد مبتلا به بیماری آبله میمون بعد از چند روز درگیری به این بیماری به پزشک مراجعه کرده است ، طبق بررسی های که با اطرافیان بیمار صورت گرفت نشانه ای از بیماری در بین آن‌ها دیده نشده است.

او گفت: با اعلام سازمان جهانی بهداشت مبنی بر شیوع بیماری آبله میمون کیت‌های تشخیصی در ایران تولید شده و آزمایشگاه مرجع کشور آمادگی نمونه برداری در این خصوص را دارند. فرد مبتلا از همسرش که مسافر کانادا بوده به این عارضه آلوده شده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار